Naturavetal Canis Plus konzerva Divočina s pohankou a lesními plody 800g

Canis Plus Menü Wild mit Buchweizen und Waldbeeren Divočina s pohankou a lesními plody

99 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Kód: NAT-2315
Naturavetal Canis Plus konzerva Divočina s pohankou a lesními plody 800g

Detailní popis produktu

Canis Plus Menü Wild mit Buchweizen und Waldbeeren konzerva Menu Divočina s pohankou a lesními plody je kompletní krmivo pro psí a kočičí gurmány.

Konzerva je bez konzervačních látek, bez umělých vitamínu nebo jiných chemických přísad.
Stejně jako krmivo CANIS Plus je tato konzerva čistě přírodní a dodržuje zásady krmení BARF.    

Konzervy Naturavet obsahují maso ze zvířat určených pro potravinářské využití. Tedy žádný nucený výsek, žádné odřezky, separáty či jiný "odpad" jako kůže, kosti, spárky.
Kompletní strava ideální na cesty nebo pro pejsky, kteří odmítají granule.

Konzervu spotřebujte do 3 dnů. Pro majitele menších pejsků (a těch kteří nespotřebuji konzervu do 3 dnů) doporučujeme odebrat polovinu konzervy a uložit ji do mrazáku.


Složení:

  • Libové maso ze zvěřiny 35%
  • Droby 34% (divočák, srnčí)
  • Srnčí vývar 10%
  • Pohanka 10%
  • Směs lesních plodů směs 4%
  • Hruška 4%
  • Konopný olej 1%
  • Vaječné skořápky 1%
  • Petržel 0,5%
  • Tymián 0,5%

 

 

Analytické složení:

  • Surový protein 10,80%
  • Obsah tuku 6,20%
  • Surové vlákniny 0,60%
  • Hrubý popel 1,80%
  • Vápník 0,21%
  • 0,17% fosforu
  • vlhkost 76,90%



Doporučená denní krmná dávka se odvíjí od aktuální váhy psa:

  • Štěňata 7% konzervy na 1kg váhy
  • Dospělí psi 3% konzervy na 1kg váhy
  • Senioři, psi s nadváhou 2,5% na 1kg váhy

Krmná dávka je individuální a je potřeba ji přizpůsobit dle aktivity psa.

Krmný návod:
Ráno poloviční dávku konzervy, večer poloviční dávku suché stravy Canis Plus.


Výrobcem je rodinná německá firma Naturavetal GmbH & Co. KG, Nordstraße 9, 49086 Osnabrück, tel.: +49(0)541-760 266 760, www.naturavetal.de, info@naturavetal.de

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: