Naturavetal Canis Plus Menu konzerva Hovězí maso s tuřínem a jablkem 800g

Kompletní krmivo pro psí a kočičí gurmány.

99 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Kód: NAT-2321
Naturavetal Canis Plus Menu konzerva Hovězí maso s tuřínem a jablkem 800g

Detailní popis produktu

Canis Plus Rind Komplett-Menü konzerva Menu Hovězí maso s tuřínem a jablkem je kompletní krmivo pro psí a kočičí gurmány.

Konzerva je bez konzervačních látek, bez umělých vitamínu nebo jiných chemických přísad.
Stejně jako krmivo CANIS Plus je tato konzerva čistě přírodní a dodržuje zásady krmení BARF.

Konzervy Naturavetal obsahují maso ze zvířat určených pro potravinářské využití. Tedy žádný nucený výsek, žádné odřezky, separáty či jiný "odpad" jako kůže, kosti, spárky.
Kompletní strava ideální na cesty nebo pro pejsky, kteří odmítají granule.

Konzervu spotřebujte do 3 dnů. Pro majitele menších pejsků (a těch kteří nespotřebuji konzervu do 3 dnů) doporučujeme odebrat polovinu konzervy a uložit ji do mrazáku.

Složení:

  • Hovězí maso a vnitřnosti 69% (svalovina 54%, bachor 23%, srdce 15%, játra 8%)
  • Hovězí masový vývar 9,5%
  • Tuřín 7%,
  • Cuketa 7%
  • Jablko 5%
  • Lososový olej 0,5%
  • Šípky 0,5%
  • Kopr 0,5%
  • Majoránka 0,5%
  • mleté vaječné skořápky 0,5%

 

  • Analytické složky: 
  • Surový protein 11,20%
  • Obsah tuku 6,50%
  • Surové vlákniny 0,90%
  • Hrubý popel 1,70%
  • Vápník 0,20%
  • 0,18% fosforu
  • vlhkost 79,30%.



Doporučená denní krmná dávka se odvíjí od aktuální váhy psa:

Podle tělesné hmotnosti psa:
Mladí psi v růstu asi 5%, aktivní dospělí psi asi 3%, klidní psi a senioři asi 2,5% tělesné hmotnosti.
Tyto pokyny jsou orientační a mají být přizpůsobeny stáří Vašeho psa a jeho temperamentu


Krmný návod:
Ráno poloviční dávku konzervy, večer poloviční dávku suché stravy Canis Plus.

Výrobcem je rodinná německá firma Naturavetal GmbH & Co. KG, Nordstraße 9, 49086 Osnabrück, tel.: +49(0)541-760 266 760, www.naturavetal.de, info@naturavetal.de

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: